Renoveren

Renoveren is een discipline die al enige tijd een belangrijke rol speelt bij Norel Renovatie. Hierbij voeren wij niet alleen gevelrenovatie uit bij panden, maar gaan wij een stap verder. Naar aanleiding van uw wensen nemen wij desgewenst ook het dak en de constructie van het gebouw onder handen. Hierbij zijn wij in staat om het pand weer zo veel mogelijk in de oorspronkelijke staat te brengen, waardoor er wellicht een meerwaarde ontstaat.

Duurzame renovatie

Een waardevol onderdeel van renoveren is het aanbrengen en verbeteren van de isolatie van het gebouw. Een verbeterde isolatie reduceert de energiekosten en zorgt er voor dat de ruimte snel op temperatuur is. Vragen omtrent duurzaamheid zijn bij het renoveren van een pand erg belangrijk. Er dient goed gekeken te worden naar materialen en andere renovatieonderdelen, waarmee het milieu wordt bespaard en het pand een lange tijd onderhoudsvrij is. De huidige ontwikkelingen kunnen aantrekkelijke oplossingen bieden, waarmee u op de lange termijn ook veel kosten kunt besparen.

Verbeter de leefomgeving en de werkprestaties

Bij het renoveren van een gebouw kan de toetreding van daglicht een belangrijke rol spelen. Door relatief kleine aanpassingen aan het gebouw door te voeren, is het mogelijk om meer licht toe te laten, wat de leefomgeving ten goede komt en de werkprestaties toenemen. Wij verstrekken na een vrijblijvende inspectie bij u op locatie, een persoonlijk advies voor het succesvol renoveren van uw pand.

Direct Contact

    Uw naam*

    Uw email*

    Telefoonnummer*

    Opmerking

    Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.