Dakrenovatie

Voordat Norel Renovatie aan de slag gaat met dakrenovatie, brengt een vakkundige inspecteur eerst een bezoek aan uw pand om het dak te inspecteren. Dit is een belangrijke stap in het renovatieproces, omdat we hierdoor een juiste beoordeling kunnen geven en u de juiste oplossing kunnen adviseren. Een volgende stap bij dakrenovatie is het offerte traject. Tijdens deze fase stellen wij een offerte op voor het type dakrenovatie dat het meest geschikt is voor het renoveren van het dak. Hierbij kan het zijn dat wij u adviseren om ook de gevel of andere delen van het pand te renoveren.

Open en eerlijke beoordelingen

Bij het opstellen van een offerte en het uitbrengen van advies, zorgen wij er altijd voor dat de juiste prijs- kwaliteitsverhouding wordt aangehouden. Bovendien kunt u er van op aan dat ons oordeel altijd open en eerlijk plaatsvindt, zodat u achteraf niet in onaangename situaties terechtkomt. Een dakrenovatie dat is uitgevoerd door onze organisatie, maakt het mogelijk dat uw pand de waarde behoudt of zelfs in waarde toeneemt. U kunt ons benaderen voor de volgende soorten dakrenovatie:

 • Platdak
 • Puntdak
 • Ronddak
 • Lichtstraat

Beoordeling en advies

Houd rekening met de staat van het dak en laat deze inspecteren door onze professionele inspecteurs. Deze kunnen het dak beoordelen en aangeven of dakrenovatie noodzakelijk is. Daarbij adviseren zij uiteindelijk vrijblijvend de meest effectieve renovatie methode, zodat u een weloverwogen keuzen kunt maken voor de dakrenovatie van uw pand.

Direct Contact

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer*

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.