Renovatie

Norel Renovatie is als geen ander thuis in de renovatie van bedrijfsgebouwen. Wij begrijpen dat uw bedrijfspanden belangrijk onderdeel is van het imago van uw bedrijf. Wanneer klanten en relaties uw pand betreden, krijgen zij direct een indruk van uw organisatie. Een onverzorgd of vervallen bedrijfsgebouw draagt dan niet bij aan een positief beeld van uw bedrijf. Vandaar dat renovatie van bedrijfsgebouwen een positieve bijdrage levert aan het imago van uw organisatie.

Hoogwaardig en duurzaam resultaat

Wij zijn thuis in renovatie en verbeteringsklussen aan diverse type bedrijfsgebouwen. Of uw gebouw nou toe is aan gevelrenovatie, dakrenovatie of een algehele renovatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers beschikken over de capaciteit om een hoogwaardig en duurzaam resultaat op te leveren in een relatief korte periode. Daarbij garanderen wij dat de renovatie verloopt zoals vooraf met u is afgesproken.

De situatie bekijken en bespreken

Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden voor de renovatie ter plekke te bekijken. Daarbij kunnen wij uw specifieke wensen doorspreken, zodat wij een gedetailleerde offerte kunnen uitbrengen die is toegespitst op uw situatie. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden en kunnen u verzekeren van een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor meer informatie, gerust contact met ons op.

Direct Contact

    Uw naam*

    Uw email*

    Telefoonnummer*

    Opmerking

    Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.