Over Ons

Norel Hallenbouw werd opgericht als aannemers- en constructiebedrijf in de jaren vijftig van de vorige eeuw, en heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig partner in het bouwen van bedrijfspanden. Norel heeft zich gespecialiseerd in alle facetten van staalbouw systeemhallen, van ontwerp tot en met opening. Door de jarenlange ervaring, knowhow en brede kennis van onze trouwe medewerkers is Norel Hallenbouw gegarandeerd het bouwbedrijf dat uw nieuwbouw bedrijfspand naar tevredenheid kan bouwen.

Flexibiliteit, onafhankelijkheid en innovativiteit

Norel Hallenbouw beschikt over een uitgebreid netwerk van gedegen en betrouwbare relaties waarbij we niet gebonden zijn aan vaste leveranciers. Flexibiliteit, onafhankelijkheid, innovatief en een optimale prijs-kwaliteitverhouding zijn de uitgangspunten voor een samenwerking met Norel. De meest zorgeloze manier van bouwen voor de opdrachtgever is ons uitgangspunt.

Bedrijfsruimte bouwen

Turn-key een bedrijfsruimte bouwen is een specialisme van Norel Hallenbouw. Door een optimaal bouwprocesmanagement zijn alle facetten inzichtelijk en beheersbaar waardoor u als klant aan de zijlijn mee kunt kijken en overzicht heeft over de voortgang van de bouw van uw bedrijfspand. Indien u vanuit uw eigen netwerk partijen wilt inbrengen of onderdelen zelf wilt regelen is dit geen enkel probleem, Norel schakelt graag met u mee!

Direct Contact

    Uw naam*

    Uw email*

    Telefoonnummer*

    Opmerking

    Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.