Systeembouw

Voor systeembouw hoeft u niet verder meer te zoeken. Norel is de ideale partij om op een procesmatige manier het complete bouwproces in eigen beheer uit te voeren. Bij systeembouw werken wij grondig samen met de opdrachtgever, architect en eindgebruiker. Met deze manier van systeembouw, kunt u er van uit gaan dat het pand exact voldoet aan uw wensen en aansluit bij het gebruik van de eindgebruiker.

Oplevering zoals is afgesproken

De systeembouwers van onze bouworganisatie zorgen ervoor dat het gebouw wordt opgeleverd zoals is afgesproken. Hierbij kunnen wij gebruikt maken van hoogwaardige materialen tegen scherpe tarieven. Dat voordeel wordt behaald door onze onafhankelijkheid. Wij zijn namelijk niet van één of enkele leveranciers afhankelijk en kunnen te allen tijde het beste en goedkoopste materiaal afnemen bij iedere gewenste leverancier.

Specialisten die met u meedenken

De methodiek die wij hanteren bij systeembouw is altijd toegespitst op de individuele omstandigheden. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden kunnen wij met onze kennis en ervaring zorgen voor het meest passende bouwproces voor het bouwen van uw pand. Vooraf zullen wij u grondig informeren en adviseren over de verschillende aspecten van systeembouw, zodat er in goed overleg een juiste beslissing genomen kan worden waar alle partijen zich goed in kunnen vinden. Besteed de systeembouw uit aan ons bedrijf en kies voor specialisten die met u meedenken.

Direct Contact

    Uw naam*

    Uw email*

    Telefoonnummer*

    Opmerking

    Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.